Loading...
Добре дошли в света на инструментите!
Общи условия за ползване
Онлайн магазинът е собственост на ТОПКЕР ООД , ЕИК 103909688
Всички потребители са свободни да разглеждат продуктите в електронния магазин без никакви условия.
Вие избирате дали да се регистрирате за да направите поръчка без регистрация не може да направите поръчка.
Всички предоставени от Вас данни са защитени и се използват до приключване на доставката,след което се изтриват от нашата база.

I.Продукти

Информацията, която Ви предоставяме относно продуктите на сайта - като снимки,техническа спецификация,описание,окомплектовка, е използвана директно от данните на производителя. Топкер ООД не носи отговорност при разминаване на тази информация по вина на производителя. Ваша отговорност е да уточните с оператора на поръчката Ви отново всички спецификации на избрания от вас продукт. Запазваме правото си за техникчески изменения. Снимките на продуктите са илюстративни,възможни са печатни грешки.

Наличност : Възможно е някои от продуктите в електронния магазин да не са налични на склад към момента на поръчката - ние ще Ви информираме относно срока на доставка .

II.Цени

Всички цени са в лева и с включен ДДС.Всички публикувани цени се обновяват постоянно . Възможно е несъответствие с цените в магазините. Всички посочени цени са за покупки онлайн .

III.Поръчка

След като изберете продукт и преминете през стъпките за потвърждение на поръчката ние ще се свържем с Вас, за да уточним всичи детайли по заявката.Поръчки ,направени след 16:00 часа,ще се обработят през следващия работен ден .Поръчки, направени в Събота и Неделя ,ще обработим в Понеделник.

IV.Плащане

Плащанията се извършват в лева ,в брой на място в магазините , по-банков път или чрез пощенски превод по-куриера.

V.Доставка

Доставката е безплатна за поръчки над 200.00 лева до офис на куриера и е съобразена с графика на куриерска фирма Еконт и Спиди,като максималният срок е 2-3 работни дни за наличните продукти,за неналичните ще Ви уведомим за точния срок на доставка. Имате възможност да изберете и вземане на стоката на място от магазините ни . Поръчки на стойност до 50лв - цена на доставка от 7.00 лева, над 50.00 лева са с фиксирана цена на доставка от 10.00 лева За тежки и извънгабаритни стоки, клиента заплаща доставката,която доставка е до офис на куриер Еконт и Speedy.Цените са с ДДС.

VI. Използване на лични данни за целите на сайта

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics, различни Wordspress plugins, Google Webmaster tools, Hotjar heatmap, Facebook, Google plus. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.